Spread the love

Oosterse maaltijdsoep met kip, kerrie en kokos

Wonderen bestaan niet, zeker niet in dieetland. Ben jij zoals zovelen een suiker verslaafd en ben je verliefd op zoetigheden en koolhydraten? Kamp je als gevolg van deze suikerverslaving met ernstig overgewicht? Dan is het suikervrije Heller dieet zeker iets voor jou. Ook al eet je de ganse dag, toch zorgt je suikerverslaving er voor dat je constant met een hongergevoel rond loopt. Je hersenen krijgen immers geen signalen meer doorgestuurd die erop wijzen dat je geen honger meer hebt.

Zo’n constant hongergevoel is dan ook het belangrijkste symptoom van een suikerverslaving. 


  • Voeding rijk aan koolhydraten: koolhydraten vind je vooral in fruit, peulvruchten, aardappelen, rijst, pasta. brood, ijs, koekjes, gebak, snoep, en chocolade.

Het Heller dieet helpt je deze suikerverslaving te overwinnen. Het zorgt tevens voor een constante  bloedsuikerspiegel zonder hoge pieken en diepe dalen.

Snel afvallen? Klik hier!

Het Heller dieet is dan ook perfect geschikt voor diabetici 

Het Heller dieet, meer een gezonde levenswijze dan een écht dieet, regelt je insuline niveau waardoor je minder geconfronteerd wordt met gewichtsschommelingen. Verwacht niet dat je met dit Heller dieet of deze gezonde manier van eten en leven razend vlug overgewicht zult verliezen. Dat zal wél geleidelijk gebeuren, maar dit gewichtsverlies is dan wel blijvend en dus zonder jojo effect. Is dat nog geen voldoende motivatie om voortaan volgens de principe van het Heller dieet te leven?

Alle informatie over dit suikervrije Heller dieet lees je HIER 

Recept gebonden kerry soep

      • Ingrediënten: 30 gram rijst, 30 gram boter, 35 gram bloem, 1 theelepel kerry poeder,1 ui, 1 scheutje melk of magere koffieroom, 2 hard gekookte eieren, 3 bouillonblokjes, en 1,5 liter water
      • Bereiding: laat de twee bouillonblokjes gedurende vijftien minuten koken in anderhalve liter water. Voeg er de rijst aan toe en laat weer gedurende vijftien minuten koken. Bak de fijn gesnipperde ui met de kerrie zachtjes in de boter gaar.Voeg er de bloem aan toe en maak van dit mengsel een lichtbruine gebonden massa. Voeg al roerende, met kleine scheutjes, de bouillon toe, en laat de vijf minuten zachtjes doorkoken. Neem de kom van het vuur en roer er van het vuur de melk of de magere koffieroom en de fijngehakte, hardgekookte eieren door. Gezondheid!

Door Redaktie

Hallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op leefnugezonder@yahoo.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.