diabetes

Het bloedsuikerdieet: Waarom is een verhoogde bloedsuikerspiegel zo gevaarlijk?

Spread the love

Het bloedsuikerdieet duurt maximaal acht weken en in deze periode val je tot tien kilo en meer af. Om dit gewicht te behouden eet je zo gezond en natuurlijk mogelijk met veel eiwitten maar ook met voldoende gezonde vetten en koolhydraten. Je blijft ook na dit dieet je gezonde eetgewoonten zoveel mogelijk aanhouden. Je eet mediterraans en koolhydraatarm.

Een gezond en natuurlijk voedingspatroon vergelijkbaar met het mediterrane dieet om je bloedsuikerspiegel te verlagen en snel af te vallen is beschreven in de Afslank Receptenbijbel van  Oscar Helm (Gratis Webinar).

Gezond vetpercentage

[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/Afslank_Receptenbijbel/21142/50831/weekmenu/weekmenu-af//” color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil ook een GRATIS EN GEZOND WEEKMENU voor een betere gezondheid zonder hypo[/fusion_button]

Laat een bericht achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.