
Geen suiker eten is zeker geen hype of bevlieging van enkelen zoals zovelen beweren. Eten zonder suiker helpt veel voorkomende en zelfs agressieve soorten kanker overwinnen. Het gaat hier duidelijk om geraffineerde witte en toegevoegde suiker.
Tot dat besluit kwamen wetenschappers van de Vrije Universiteit Brussel (VUB), van KULeuven en van VIB na een grootschalig onderzoek dat maar liefst negen jaar in beslag nam.
De resultaten van deze studie toonden aan dat suiker kwaadaardige kankertumoren in versneld tempo doet groeien. Dat maakt kanker agressiever en dodelijker.
Een suikervrij voedingspatroon is voor de vele kankerpatiënten geen overbodige luxe maar een succesvol middel om deze sluipmoordenaar eindelijk te overwinnen.
Negen jaar lang bestudeerden wetenschappers van de drie instellingen het zogenaamde Warburg-effect. Lang geleden ontdekte de Duitse bio-chemicus Otto Warburg dat kankercellen in een versneld tempo suikers omzetten in melkzuur.
Kankercellen verkiezen suiker te vergisten tot melkzuur boven deze te verademen naar koolstofdioxyde.
Dit is compleet het tegenovergestelde proces van wat gezonde lichaamscellen doen.
Hoe agressiever het soort kanker waarmee je geconfronteerd wordt hoe sneller onze lichaamscellen dit doen. Vraag hierbij is of het Warburg- effect een symptoom is van kanker of er ook een invloed op uitoefent.
[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/20_Dagen_Suikervrij/40582/50831″ color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil meer informatie over suikervrij eten en suikervrije recepten![/fusion_button]
Geen suiker eten en gistcellen
Om dit alles eindelijk te achterhalen keken de wetenschappers aan dit onderzoek eerst naar de aanwezige gistcellen. Het betreft een eenvoudigere soort cel die even goed het Warburg-effect vertoont.
Dat is dan wel zonder de invloed van onze hormonen en andere regulatiesystemen die in kankercellen bij mensen de uiteindelijke resultaten in de war sturen.
In de gistcellen ontdekten de wetenschappers hoe de omzetting van suikerde molecule fructose1,6- biofosfaat sterker in de cellen aanmaakt wordt. Die activeert op zijn beurt een bepaald soort eiwit of proteïne dat de cellen doet vermenigvuldigen.
Tijdens deze grootschalige studie naar de invloed van geen suiker eten op de ontwikkeling van kanker werd dit mechanisme in menselijke kankercellen gewoon bevestigd.
Dat wil zeggen dat suiker kwaadaardige kankercellen in versneld tempo doet vermenigvuldigen.
Hoe sneller de tumor groet, hoe agressiever de kanker uit de hoek komt.
Dat veroorzaakt een kettingreactie. Nog meer van deze kankercellen gaat suiker omzetten. Zo komt men uiteindelijk in een vicieuze cirkel terecht waardoor men nog meer geneesmiddelen moet inzetten om de kanker te bestrijden.
[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/20_Dagen_Suikervrij/40582/50831″ color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil meer informatie over suikervrij eten en suikervrije recepten![/fusion_button]
Eten zonder suiker helpt kanker overwinnen
Het belangrijkste van dit grootschalig en langdurig wetenschappelijk onderzoek is ongetwijfeld dat eten zonder suiker veel voorkomende en agressieve soorten kanker kan helpen overwinnen en chemo veel doeltreffender te maken.
Nu krijgen kankerpatiënten serums om sneller aan te sterken die een grote hoeveelheid glucosesuiker bevatten. Of suiker oorzaak is van kanker wordt nu verder onderzocht.
Een ding is wel zeker. Diëtisten raden niet voor niets aan suikervrij te eten.
Geen suiker eten zorgt:
Meer buikvet verbranden
Gemakkelijker afvallen
Extra energie
Minder trek in zoet en ongezonde tussendoortjes
Een stabiele bloedsuikerspiegel
Hormonen in evenwicht
Een gezond cholesterolgehalte
Een gezonde bloeddruk
Een kleiner risico op diabetes
Je gezondheid verbeteren, meer vet verbranden en gemakkelijker afvallen doe je door geen geraffineerde witte suiker te eten.
Zo ben je in slechts 20 dagen suikervrij!
De positieve effecten van suikerarm eten zul je vlug aan je buikomtrek en aan je lichaamsgewicht merken!
Suikervrij eten = grootste winst + blijvend resultaat
In amper 20 dagen definitief verlost geraken van je suikerverslaving, dat wil jij toch ook? In deze korte periode raak je ook gemiddeld tot 5 kilo en één kledingmaat kwijt.
Hoe dat kan zonder honger te moeten lijden of calorieën tellen lees je HIER.
[fusion_button link=”http://www.paypro.nl/producten/20_Dagen_Suikervrij/40582/50831″ color=”default” size=”” type=”” shape=”” target=”_self” title=”” gradient_colors=”|” gradient_hover_colors=”|” accent_color=”” accent_hover_color=”” bevel_color=”” border_width=”1px” icon=”” icon_divider=”yes” icon_position=”left” modal=”” animation_type=”0″ animation_direction=”down” animation_speed=”0.1″ alignment=”left” class=”” id=””]JA! ik wil meer informatie over suikervrij eten en suikervrije recepten![/fusion_button]