suikervrij dieet
Spread the love

Zij die willen gezond vermageren zoeken de oplossing van hun gewichtsprobleem meestal in één van de vele crash diëten die om ter spectaculairste resultaten in het vooruitzicht stellen. Volgens wetenschappers zijn deze crash diëten ongezond, moeilijk vol te houden en in extreme gevallen zelfs levensgevaarlijk. Toch zijn deze omstreden crash diëten niet langer compleet nutteloos. Dat blijkt uit een grootschalig onderzoek van professor Roy Taylor van de befaamde universiteit van het Engelse Newcastle. Volgens zijn onderzoek zijn deze crash diëten niet alleen in staat diabetes te voorkomen, maar zelfs te genezen!


Snel afvallen? Klik hier!

_ Komt er eindelijk een einde aan de vervelende en in vele gevallen zelfs ernstige en levensbedreigende gevolgen van diabetes?

Tot voor kort bestempelden wetenschappers diabetes als dé epidemie van deze eeuw. Als professor Taylor van de universiteit van Newcastle en zijn collega’s gelijk krijgen, lijkt het einde van de lange lijdensweg van de vele diabetici eindelijk in zicht. Volgens de resultaten van deze recente studie blijkt dat diabetici voortaan gemakkelijk te genezen zijn door het volgen van een of ander crash dieet van maximum 800 calorieën per dag. Bij normale inspanningen ligt de dagelijkse limiet voor vrouwen bij zo’n 1800 calorieën per dag en voor mannen op 2500.

Vet in lever

_ Als gevolg van hun sterk wisselende bloedsuikerspiegel met vele hoogten en dalen krijgen diabetici regelmatig met een gebrek aan energie af te rekenen

In dit hoopgevend proces blijkt de lever nog maar eens een hoofdrol te vervullen. Door het volgen van een crash dieet en het fors terugschroeven van het aantal opgenomen calorieën per dag, vermindert de concentratie aan vet in zowel je lever als je pancreas of alvleesklier aanzienlijk. Dat heeft voor gevolg dat de aanmaak van insuline weer genormaliseerd wordt. Als bij verder onderzoek blijkt dat dit ook op langere termijn het geval is betekent dit ongetwijfeld een doorbraak in de behandeling en de genezing van diabetes, dat steeds meer en jongere slachtoffers maakt diabetes, dat steeds meer en jongere slachtoffers maakt.

Bloedsuiker

Diabetes ontstaat wanneer ons lichaam zijn bloedsuikerspiegel onvoldoende kan regelen. Diabetes werd steeds als een typische ouderdomskwaal beschouwd, maar dat is dus niet langer het geval. Naast erfelijkheid is overgewicht de belangrijkste oorzaak van diabetes.

Het legertje diabetes patiënten wordt niet alleen groter, maar ook jonger. Meer en meer kinderen kampen met diabetes

De bekendste en meest populaire crash diëten zijn ongetwijfeld eiwitrijke of proteïnerijke diëten die erg populair zijn. Ze zijn echter moeilijk vol te houden vanwege hun eenzijdig en extreem karakter. Eens met je crash dieet gestopt vliegen de kilo’s er zo weer aan, dit als gevolg van het overbekende jojo effect. Enkele weken na het stopzetten van je crash dieet weeg je in vele gevallen meer dan voor je op dieet ging!

Om diabetes te voorkomen of zelfs te genezen kan je één van de volgende crash diëten proberen:

  • Het Dukan Dieet: verloopt in tal van fase waarbij je tijdens de eerste fase het grootst aantal kilo’s overgewicht kwijt speelt

    _ Voeding rijk aan eiwitten
  • Het Dokter Frank Dieet: is vooral in Nederland erg populair, maar kent ook in België steeds meer en meer aanhangers. Tijdens de eerste fase van dit dieet eet je hoofdzakelijk voeding rijk aan eiwitten en schrap je koolhydraten zoveel mogelijk van je dagelijks menu. Proteïne shakes staan wél op je menu. Deze eerste fase kan enkele weken duren. Daarna bouw je het eten van voeding rijk aan koolhydraten langzaam weer op. Het doel van dit Dokter Frank Dieet is het aanleren van een nieuw eetpatroon met minder koolhydraten.
  • Het Sanaslank Dieet: is eveneens gebaseerd op het eten van veel eiwitten en groenten en weinig koolhydraten en vetten. Met dit Sanaslank Dieet krijg je de beschikking over een persoonlijke coach die helpt je ongezonde eet- en leefstijl aan te passen
  • Het Prodimed Dieet: hier staat begeleiding en opvolging centraal. Door een verplicht wekelijks bezoek aan je voedingscoaches kan je dit dieet gemakkelijker volhouden waardoor resultaten niet uit blijven.
  • Andere populaire crash diëten: zijn het Slimfast Dieet Modifast protiplus, het TimFit SX- 5 eiwitdieet

Weg met diabetes!

Jij wil toch ook van je diabetes af? Een gezond dieet dat je in één maand tot 17 kilo doet vermageren is het Mentale Dieet Plan, met voorsprong het populairste dieet van Nederland en nu ook van België!

Maak GRATIS kennis met het Mentale Dieet Plan en download GRATIS deze ‘Twintig gezonde recepten’ met minder vet en calorieën, speciaal voor LEEFNUGEZONDER samengesteld door voedingscoaches Katja Callens! 

Door Redaktie

Hallo, blij je hier te mogen ontmoeten. Ik ben Francois, als copywriter en webredacteur eigenaar van deze website. Van jongs af was ik geïnteresseerd in alles wat met gezondheid, overgewicht en gezonde voeding te maken had. Zelf ben ik voedings- en gewichtsconsulent, en wil ik deze kennis met zoveel mogelijk geïnteresseerden delen. Schrijven, publiceren, en kennis delen is mijn grootste passie. Ik hoop je hier nog vaak te mogen begroeten. Al uw suggesties, vragen, verbeteringen en alle andere opmerkingen zijn steeds welkom op leefnugezonder@yahoo.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.